2.12.2015

Videokokous

GOOGLE HANGOUT KOKOUS

TAVOITE: Tuntee videokokoustyökalun peruskäytön niin, että voi sen avulla järjesteää kokouksen tai asiakastilaisuuden. Osaa testata järjestelmää ja kirjoittaa sen perusteella mobiililla katsottavat ohjeet. Osaa toimia osana testiryhmää, osallistuu suunnitteluun ja toteutukseen omalla työpanoksellaan. Osaa otaa osaa kokoukseen sekä PC:llä, että omalla mobiililaitteellaan.

TEHTÄVÄ TESTI JA RAPORTTI: Suunnittele ryhmäsikansssa työkalun testaustilaisuus. Ostallistu ryhmän jäsenenä testamaan videoneuvottelu työkalua kännyköillä ja pc:llä. Ottakaa käyttöönne eri selaimia, eri käyttöjärjestelmän kännyköitä ja testatkaa, miten kaikki toimii yksiin. Testaajia voi olla 3 - monta samassa kokouksessa.

RAPORTTI (JOKAINEN OMANSA)
Testatkaa chattiruudun käyttö, kuva ruudun jako, tiedoston jako ja yhdessä muokkaaminen. Ota kuvaruudun kaappauksia testitilanteesta ja tehkää yhdessä raporttiluontoinen radio-ohjelma/video tai kuvitettu dokumentti testauksesta.
Mikä toimii ja miten?
Millainen kokemus oli?
Millaisia ideoita sait työsinäkökulmasta? jne...
Upota tai kirjoita raportti blogiisi.

PALAUTUS Moodleen linkki blogisi postaukseen, jossa kirjoitettu testiraportti

----------------------------------------------
TAVOITE: Osaa tehdä selkeät kuvalliset ohjeet ryhmässä videokokous työkalun peruskäytöstä. Osaa valita ohjeiden tekoon välineen, jonka avulla yhtessä tekeminen onnistuu, niin että sitä voi kaikki tehdä yhtäaikaa. Osaa ottaa osaa ryhmätyöskentelyyn, osaa jakaa työt ryhmälle ja otaa vastuun omasta osuudestaan. Osaa luoda ohjeisiin QR-koodin ja testata sen toimivuuden omalla laitteellaan.

TEHTÄVÄ OHJEET (rymätyö)

b) Kirjoita/tee kuvalliset mobiililla katsottavat ohjeet GOOGLE Hangout kokoukseen:
1. Kalenterin merkitään kokous
2. Osallistujien kutsuminen
3. Kokoukseen liittyminen PC:llä
4. Kokoukseen liittyminen puhelimiella
5. Kokouksen hallinnointi
6. Keskustelu ruudun käyttäminen
7. Tiedostojen jakaminen
8. Näytön jakaminen

PALAUTUS:
Tee QR-koodi, jonka kännykällä lukemalla pääsee katsomaan ko. ohjeet. QR-koodi generaattori. Laita koodi blogiisi ja testaa koodi, ennen palautusta. Moodleen linkki postaukseesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti